duminică, 18 ianuarie 2009

O bilă albă

Da, mă și uit la snooker la ora asta, dar titlul nu are totuși nici o legătură. Bila albă e pentru cei de la Heidi Chocolats. Pentru că au avut curajul de a intra cu un produs revoluționar pe o piață mult prea închistată în propriile obiceiuri și mult prea reticentă la ceva ce nu îi e familiar. Cred că sunt în asentimentul tuturor dacă spun că românul este un tip simplu în ceea ce privește obiceiurile culinare. Nici să nu îndrăznești să îi propui vreo combinație șocantă de gusturi sau va începe imediat să facă referiri la regurgitări și alte manifestări neuzuale ale aparatului digestiv. Ei bine, cu toate astea Heidi au intrat pe piață cu sortimentul ciocolată amăruie (50% cacao) cu chili și sare de mare. Eeh? Mai sunteți la calc? Și nu în ciocolateriile sofisticate (care și așa sunt prea puține), ci chiar în supermarketuri. Nu știu dacă o să aibă succes cu produsul, dar pe mine m-au câștigat de mușteriu. Și le doresc să aibă, fiindcă așa știu sigur că nu va dispărea prea repede de pe piață.
Vă rog, înainte să mă trimiteți la plimbare cu ideile mele cu tot azi și mâine, încercați cum este. Și nu vă mai fie frică să experimentați. Dulcele simplu e grețos, ciocolata cu lapte e o banalitate.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Cu ceva de genul asta venise un coleg de liceu prin clasa a 11-a de 1 aprilie :)) si dadea ciocolata prin clasa, unora chiar le-a placut. Nu stiu daca era facuta special pt pacalit sau nu :)

Andrei spunea...

Deci nu-i dracu' chiar atât de negru.

Anonim spunea...

fiecare cu gusturile lui ba andrejev, mie imi place dulcele dulce, daca e combinat cu o cola:D